FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Kost og Ernæring Artikler

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 20:49:42

Forskning viser, at Raw Food diæter er de bedste for os!

Forskningen beviser nu, at madlavning ikke kun ødelægger ernæring og enzymer, men ændrer den kemiske sammensætning af de nødvendige stoffer i fødevarerne, som er vigtige for vores sundhed. Når maden opvarmes, dannes der syrebaserede toksiner, fri-radikaler og giftstoffer, der ødelægger vores sundhed!

Hvad er en Raw Food Diæt?

En Raw Food diæt, er en kost hvor mindst 75% af ingredienserne er rå, og ubehandlede. I en Raw Food diæt anvender man madlavningsmetoder, der ikke ødelægger næringsstofferne i de fødevarer, der anvendes. Det meste af maden indtaget råt eller meget let kogt.

Vi skader ubevidst regnskoven og orangutangen

Palmeolie findes i fødevarer som brød, chips, chokolade, kosmetik, sæber, shampoo og tandpasta. Omkring 5.000 af disse intelligente menneskeaber er ved, at blive fordrevet fra deres unikke levesteder på Borneo og Sumatra hvert år, for at bane vejen for palmeolie plantager.

Raw Food og Smoothies

Hvis du har et ønske om, at leve efter Raw Food koncepter, er smoothies en af de nemmeste måder, at forberede dine fødevarer på.

Afrikansk mango og Vægttab

African mango eller den afrikanske mango, kendt som Buch mango eller vild mango, er et forholdsvis nyt fænomen indenfor vægttab. Det er en unik ingrediens, der hævder at have evnen til, at sænke kolesterol og sætte fedtforbrændingen i vejret.

Du må aldrig starte på en livsstilsændring når...

Det er selvfølg altid en god ting, at ændre sit liv til noget bedre, men der er nogle situationer hvor man faktisk skal undgå, at lave disse ændringer i sit liv. Man skulle gerne ende med noget succes, når man starter med et nyt træningsprogram, og en ny kostplan.

Slankekur - Vegetarkuren | For varigt vægttab

En vegetarisk kostplan er den sunde måde, at indtage de ernæringsmæssige behov kroppen har. Den kan følges af personer i alle aldre, samt gravide eller ammende kvinder.

Drik dig tynd med smoothies

Skift nogle af dine måltider ud med protein smoothies. Det er en effektiv og let måde, at tabe nogle kilo på. Du vænner kroppen til at spise mindre, så du får et vægttab der går hurtigt, og er permanent.

Drik alkohol og tab dig!

Alkohol og din vægt har et lidt indviklet forhold. Faktisk er det så indviklet, at eksperterne har svært ved at komme med en forklaring på, hvorfor nogle tager voldsomt på af alkohol, mens andre kan drikke næsten hver dag uden at tage på.

Vand og motion går hånd i hånd | Drikker du nok?

Hvad er et næringsstof for kroppen, som ikke indeholder nogen kalorier, og som øger dit energiniveau når du dyrker motion?

Træning og kost

Det er ikke ligegyldig hvad du spiser før, under og efter træning, for at optimere kroppens ydeevne og restitutionstid. Den rette ernæring spiller en meget vigtig rolle, når det kommer til at forbedre og optimere din ydeevne.

Kost og immunsystemet

Immunsystemets dygtige krigere har naturligvis brug for den rette næring. Hvis du har på fornemmelsen at du ikke indtager nok vitaminer, mineraler og protein gennem din kost, kan du med fordel dagligt indtage vitamintilskud og mineraltilskud.

8 tips til at forbedre din kost

Mange mennesker er i dag meget fokuseret på forbedringer i deres kost. Overvægt er et stigende problem i Danmark, og vi har efterhånden alle sammen kendskab til de følgesygdomme, som kan komme i kølvandet på overvægt.

Hvordan man undgår fristelser

Det sker for os alle når vi er på slankekur: Pludselig stirrer fristelsen os op i ansigtet. Måske er det de lækre chokoladekager, som kollegaen har taget med ind på kontoret.

Fødevarer der Forebygger Forkølelse og Influenza

Hvis du gerne vil snyde influenzasæsonen eller vinterforkølelsen, kan du styrke dit immunforsvar, gennem den mad du spiser. Læs hvilke fødevarer der bedst forebygger forkølelse og influenza.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred