FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Usunde og farlige fødvarer

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-24 12:01:07

Fruktose gør dig syg, men du spiser det dagligt!

Fruktose tilsættes masser af føde- og drikkevarer, og får af flere forskere, skylden for fedme, højt blodtryk, insulinresistens, hjertesygdomme, diabetes og meget mere, og du spiser det dagligt!

Mælk er ikke sundt!

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi drikker mælk hver dag, så vi får stærke knogler. Men gør vi nu også det? Er mælk nu også sundt for os? Det kigger vi på her.

Sukker dræber os langsomt

Vores sukkerindtag i Danmark har aldrig været højere. Det skaber sukkerrelaterede sygdomme som diabetes, hjertesygdomme, fedme, demens og meget mere. Alligevel fortsætter danskerne med, at skovle sukker indenbords i en lind strøm. Læs mere...

5 Fødevarer der indeholder mere salt end chips

Du bliver helt sikkert chokeret, når du finder ud af hvilke 5 fødevarer vi taler om. De fleste opfatter disse fødevarer som sunde og gode for os, og er ofte indbefattet i en sund kostplan.

Kyllingenuggets hvad består de af?

40% af en kyllingenugget består af skeletmuskulatur. Det er slet ikke det værste, for de indeholder nemlig stoffet TBHQ som er butan (lightergas). Læs hvorfor du ikke bør spise dem.

Mælk er usundt og dårligt for dig!

Den menneskelige krop er ikke designet til at drikke mælk, som vi ellers er voksnet op til at tro. Mælk er faktisk en dårlig kilde til calcium. Læs her hvorfor du skal sige nej til mælk.

Vegetabilske olier er usunde og farlige for dig

Mange forskellige undersøgelser, har skabt alvorlige bekymringer omkring brugen af vegetabilske olier. Læs her hvorfor.

Gør kunstige sødestoffer dig fed?

Mange udskifter sukker med kunstige sødestoffer, fordi de ikke indeholder nogen kalorier, men hvad gør disse kemikalier i virkeligheden ved kroppen.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred