FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Slankekure

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-24 08:49:25

Slankekur – 3 dages kuren

Tab 4 kilo på 3 dage! Hvis du følger denne ultra-restriktive kur i tre dage, får du et kortsigtet vægttab på omkring 4 kilo.

Hvilken slags alkohol er best når man er på slankekur?

Kalorierne fra alkoholen, skal tælle med i dit daglige kalorieindtag. Der er ikke noget i vejen for, at man kan drikke et glas vin eller en øl, så længe man tænker på kalorieindtaget.

Slankekur – Atkins

Atkins kuren forvandler din krop til en fedt-forbrændings maskine. Når man spiser de rigtige fødevarer, kan man øge kroppens stofskifte, og især hvordan den håndterer fedt.

Slankekur – Biggest loser

Denne slankekur er baseret på en pyramide 4-3-2-1, som betyder fire portioner af frugt og grøntsager, 3 portioner af magert protein, 2 portioner fuldkorn, 1 portion der ikke indeholder mere end 200 kalorier.

Slankekur – Dash | kuren mod forhøjet blodtryk

DASH kostplanen er rig på frugt, grøntsager, fedtfrie eller fedtfattige mælke- og mejeriprodukter, fuldkornsprodukter, fisk, fjerkræ, bønner, frø og nødder. DASH kostplanen er let at følge, da du spiser et vist antal daglige portioner, fra de forskellige fødevarer grupper.

Gør DASH kuren dig sundere?

DASH slankekuren har netop vundet den eftertragtede pris “sundeste slankekur” i USA for andet år i træk. DASH slankekuren er nu godkendt af adskillige medicinske organisationer i USA, der alle fokuserer på hjertes sundhed.

Slankekur – Flad mave kuren | Flat belly diet

Flad mave kuren er bygget op omkring 12 specifikke fødevarer, der giver dig de vitaminer, mineraler og fibre din krop har behov for. Fremmer muskel vækst og hjælper med at forhøje forbrændingen.

Slankekur - Tre S’er | No 'S' Diet

Du skal ikke tælle kalorier, eller avanceret videnskab. Der er 3 enkelte huskeregler: Ingen Snacks, Ingen Slik og Ingen Sekundær portion

Hvordan man undgår fristelser

Det sker for os alle når vi er på slankekur: Pludselig stirrer fristelsen os op i ansigtet. Måske er det de lækre chokoladekager, som kollegaen har taget med ind på kontoret.

Slankekur - Vegetarkuren | For varigt vægttab

En vegetarisk kostplan er den sunde måde, at indtage de ernæringsmæssige behov kroppen har. Den kan følges af personer i alle aldre, samt gravide eller ammende kvinder.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred