FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Ernærings Guide for Vegetar

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-11-20 12:30:21

Efter 10 års studier på mere 2000 mennesker, har forskere nu konkluderet, at hvis man drikker frugt-og grøntsags juice, kan man reducere risikoen for, at udvikle Alzheimers med op til 76%. (1)

Indledning - Det Harmoniske ved en naturlig kost

Hvis du har en bil der kører på diesel, så fylder du den jo ikke op med benzin, så motoren går i stykker. Du har en oliemåler som fortæller dig, hvor meget olie du skal fylde på, så motoren ikke tager skade. Du fylder bremsevæske på, så bremserne virker korrekt. Du fylder sprinkler væske på, så du kan se klart ud af ruden. Du skal have korrekt luftmængde i dækkene, så bilen kører stabilt. For at undgå problemer med bilen, følger du manualen fra fabrikanten, og overholder dine servicebesøg.

Fire forskellige lækre sunde smoothies

Vores krop kommer desværre ikke med en manual, men du bør behandle den, om ikke bedre, så mindst lige så godt, som du behandler din bil. Du skal tilføje den rigtige type brændstof, så kroppen fungerer optimalt, både fysisk og mentalt. Jo mere bevidst du er omkring det du putter i munden, jo bedre får du det.

Bare fordi masser af chokolade og kager kommer i en enkelt indpakning, betyder det jo ikke, at du er nødt til at spise det hele på én gang!

Forestil dig, at bare en kage svarer til den maksimale oliestand i din bil mere, og du skader motoren. Forestil dig øl og vin som en komplet tank brændstof. (Man skal ikke tankes op med øl og vin)

For lidt brændstof eller luft, kunne betragtes som mangel på de rigtige næringsstoffer, der fører til dårligt humør, træthed, åndenød, sløvhed, bleghed, og dårlig modstandsdygtighed over for infektioner.

Med andre ord, ville du køre bilen med håndbremsen trukket? Ville du starte bilen i fjerde gear? Nej for så belaster du unødigt motoren! Du skal finde en balance imellem kost og motion, og kun spise det kroppen har behov for, så den kan yde sit bedste, og ikke får småproblemer hen ad vejen.

Hvis vi skal holde vores helbred i skak, er vi nødt til at gøre en bevidst indsats for, at opfylde vores ernæringsmæssige behov. Vi bør også overveje de langsigtede indvirkninger på kroppen af en dårlig kost, og hvordan dette i sidste ende kan medføre ubehag, gener og sygdomme. Vi skal ikke kun gøre det for vores egen skyld, for vi kan let blive en belastning for de mennesker omkring os, og ikke mindst for sundhedssystemet i Danmark.

Der findes flere forskellige varianter og også ekstremer. De fleste mennesker indtager en usund kost, og har en inaktiv livsstil på grund af uvidenhed, ren og skær vane og dovenskab. Mange ældre mennesker tror fejlagtigt, ​​at bare fordi de stadig er i live, og har spist masser af døde dyr gennemblødt i salt og fedt, efterfulgt af hvinende sød tærte med creme, så er det ikke er skadeligt for dem. Det er underligt, hvordan de undgår den sandhed, at de træder på en meget tynd linje mellem liv og død - Det faktum, at de indtager forskellige piller for lidt af hvert, synes at være uden betydning for dem. Fede mennesker overfører deres dårlige kostvaner til deres børn, som i sidste ende også ender med, at være overvægtige senere i livet. (2)

Faktisk har fedme nu nået epidemiske proportioner i den vestlige verden.

Prøv at revurdere og udrydde social afhængighed med usund mad, og derefter på en positiv måde prøve, at påvirke andre omkring dig, med de samme dårlige kost- og motionsvaner.

Du kan stoppe selvforskyldte sygdomme, som ellers kan opstå som følge af en usund kost, rygning, og mangel på motion.

Flere undersøgelser indenfor det ernæringsmæssige område, når alle til samme konklusion, nemlig at en velafbalanceret vegetarisk kost, er en god mulighed for at sikre et langt og sundt liv.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred