FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Sundhed og fitness er vigtig for sexlivet

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-11-16 15:20:41

Ja, nu kommer sex også på banen i forbindelse med fitness, og det at leve sundt. Der er nemlig en klar sammenhæng mellem motion og hyppigheden af sex.

Hvis ikke du dyrker regelmæssig motion, føler du måske ikke din krop er så attraktiv for det modsatte køn. Selvtilliden daler, og du har måske ikke lyst til at tage tøjet af foran din partner. Lyset skal være slukket, og det hele skal helst foregå under dynen.

At være sund og veltrænet, er sexet for langt de fleste mennesker. Du føler dig mere sexet, og det skinner igennem hele vejen rundt hos det modsatte køn.

Kærestepar der ligger i sengen og smiler

Vi kan lige så godt se det i øjenene. Din generelle sundhed og fitness, afspejler hvordan du selv opfatter din krop, og det kan have stor indflydelse på din seksualitet, og ikke mindst kvaliteten af seksuelle oplevelser mellem dig og din partner.

Er du klar til at se bedre ud, føle dig bedre tilpas i din krop, få mere energi, mere sexappeal, og til sidst men ikke mindst, få bedre og mere sex? Vi deler her nogle tips til, hvordan du kan få sexlivet til at fungere igen. Ikke kun på kort sigt, men for resten af livet.

Spis dig sexet

Hvis du gerne vil have sexlivet tilbage, skal du kigge på din kost. De fødevarer du spiser, har stor indflydelse på om du føler dig godt tilpas, og hvordan din krop ser ud. Du skal undgå fødevarer, som får dig til at føle dig oppustet og giver luft i maven, kan give dig dårlig ånde, og dræne dig for energi. Salt binder vandet i kroppen, og kan give dig følelsen af at være tung og oppustet, så undgå så vidt det er muligt at spise salt. Du får alligevel rigelig med salt, gennem de fødevarer du køber og spiser hver dag.

Spis fisk og kylling som din primære kilde til protein, da det giver dig en lettere fornemmelse i maven. Undgå at spise stivelsesholdige kulhydrater, som giver dig følelsen af oppustedhed.

Fastfood er måske sexet for nogen, men det gør absolut ikke noget godt for din krop. Det dræner dig for energi, du føler dig oppustet og doven, kort tid efter du har spist. Fastfood er en dræber for sexlivet.

Hvis du tager ud og spiser på restaurant, skal du huske på at langt de fleste restauranter anvender store mængder salt i maden, så husk at drikke masser af vand, for at skylle overskydende natrium ud af kroppen, så du reducerer væskeophobning i kroppen.

Undgå at spise peberfrugter, løg og hvidløg, da disse fødevarer forårsager dårlig ånde, som selvfølgelig på ingen måde er sexet.

Undgå at spise for store portioner på en gang. Del dine måltider op i mindre portioner, og spis oftere. For store portioner sætter tarmsystemet på overarbejde, og dræner kroppen for energi. Når du så endelig når op i soveværelset, vil du hellere sove end at have sex.

Sexede fødevarer er nøgne

Det betyder, at sovs, creme fraiche, remoulade, ketschup  osv. er bandlyst. Spis dampede grøntsager, og masser af dem. Tænk skaldyr, fisk, fjerkræ eller bøf. Tænk protein og grøntsager på din tallerken, og undgå kulhydrater hvis det er muligt.

Lækre desserter som kager, tærter og is, gør dig oppustet og dræner kroppen for energi. Hvis du absolut skal spise dessert, vælg frisk frugt eller sorbet is.

Sukkerholdige drikke og energidrikke gør dig oppustet, og dræner dig også for energi når virkningen af sukker aftager.

Mange af os vil gerne have alkohol på vores date, eller når vi går i byen, fordi det løsner op, og får os til at slappe af. Hvis du ikke passer på med indtagelsen af alkohol, kan det have en meget negativ indflydelse på dine seksuelle præstationer.

Fødevarer der gør dig sexet inside-out på den lange bane er æg, oksekød, fisk, fjerkræ, valleprotein, rå grøntsager eller lynstegte såom broccoli, spinat, squash, gulerødder, champignoner og tomater, frisk frugt såsom æbler, jordbær, hindbær, blåbær og kirsebær, gode fedtstoffer såsom avocado, nødder, mandler, kokosolie, og olivenolie, næringsrig stivelse såsom rodfrugter, søde kartofler, quinoa, perlebyg, speltbyg, brune- og vilde ris.

Drik masser af vand hver dag

Det forbedrer dit energineveau, og skyller salt og andre affaldsstoffer ud af kroppen. Det forhindrer huden i udtørring, og giver den en smuk glød, som naturligvis er attraktiv for det modsatte køn.

Din seksuelle fitness

Dit helbred og fitness spiller en stor rolle for sexlivet, både fysisk, mentalt og visuelt. Sex er meget visuelt, men det er også meget fysisk. Din seksuelle fitness påvirker din sexlyst, din seksualitet, hvordan du har det med din krop, hvordan din krop ser ud i din partners øjne, og din fysiske udholdenhed.

Motion frigiver endorfiner, kønshormoner gør dig i bedre humør, og en fantastisk måde at modvirke stress på. Jo mere du træner, jo bedre kommer din krop til at se ud, og jo bedre får du det med din krop. Motion forbedrer dit energiniveau, og du vil føle dig mere sexet.

Undersøgelser har vist, at de personer der træner regelmæssigt, har bedre selvværd, har mere sex, som både er sjovere og mere tilfredsstillende, end de personer der ikke dyrker motion.

Bliv sexet med en fit og sund krop

Der er ikke noget mere sexdræbende for et forhold, end en lasket, fed eller utrænet krop. Muskler er sexet, og en fast slank krop er sexet. Vi kan ligeså godt se det i øjnene. Strong er det nye sort, så kom op af sofaen og træn dig sexet.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Protein effekt banner
Hvorfor få man bumser og akne
Alkohol og vægttab