FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Hvordan man kan reducere fedtprocenten hurtigt

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2021-05-15 15:07:24

Retningslinjerne for hvordan man reducerer kroppens fedtprocent, er slet ikke så kompliceret, som mange måske går rundt og tror.

Det er nemlig hverken nødvendigt, at du sulter dig selv, eller skal træne flere timer dagligt, for at mindske dit kropsfedt.

Hvis du ønsker at reducere din fedtprocent permanent, bliver du nødt til at foretage nogle generelle livsstilsændringer.

Kvinde med arm i vejret og målebånd rundt om mavenMan kan nemlig sagtens sulte og træne sig til en lav fedtprocent, men det bliver rigtig svært, at holde fedttabet i længen, og det er en usund måde at gøre det på.

Hvis du følger nedenstående tips, kan du blive den stolte ejer af en ny krop på 6 måneder.

1 Opbyg flere muskler

Dette kan gøres på forskellige måder. Det er ikke kun træning i maskinerne, der opbygger muskler. Der findes flere forskellige holdtræninger som gør det samme, såsom BodyPump, BodyCombat, BodyAttack, BodyToning osv. Når man øger muskelmassen, forbrænder man mange flere kalorier. Hvis du træner vægttræning, er det vigtigt at du også dyrker cardio-træning flere gange om ugen, hvor du får pulsen helt op i skyerne. Dyrk cardio-træning i 30-60 minutter af gangen.

2 Spis sundt

Når kroppen får den rigtige benzin, fungerer den meget bedre, og du kan nyde livet. En sund krop er en glad krop.

3 Spis komplekse kulhydrater, og undgå de simple kulhydrater

Simple kulhydrater dræner kroppen for energi, og bliver lagret i kroppen som fedt. Spis fuldkornsprodukter, grøntsager og anden fiberrig kost. Spis ikke for meget frugt, da de indeholder fruktose. Spis kulhydrater i små mængder, og ikke sent om aftenen. Du har ikke brug for energi, mens du sover.

4 Spis nok protein

Når man vil sænke fedtprocenten, er det vigtigt at man reducerer fedtet og ikke musklerne i kroppen. Musklerne er din bedste ven, og de har brug for proteiner. Spis de magre proteiner, som fisk, kylling, kalkun, æg, soya og fedtfattige mælkeprodukter.

5 Drik masser af vand

Mindst 8 glas om dagen. Vand transporterer affaldsstofferne ud af kroppen, og du vil føle dig mindre sulten, og få mere energi.

6 Dyrk mere motion, og spis færre kalorier

Når man forbrænder mange flere kalorier end man indtager, sænker man fedtprocenten hurtigt. Dyrk motion 1 time om dagen, så du forbrænder fedtet, og opbygger flere muskler. Det øger dit stofskifte, så du forbrænder endnu flere kalorier.

7 Tæl dine kalorier

Der findes flere fantaskiske programmer, som kan hjælpe dig med dette. Du kan downloade en App til telefonen der hedder Lifesum. Her indtaster eller scanner man alt ind, som man spiser i løbet af dagen, samtidig med at man registrerer det motion man laver. En fantastisk måde at holde styr på kalorieindtaget. Derudover kan du se hvor meget protein, kulhydrater og fedt, du må indtage dagligt, og hvor langt du er i regnskabet, efterhånden som du indtaster dine måltider. Du kan også gå ind på Lifesum. Medlemsskab er gratis.

8 Spis 6 mindre måltider om dagen, istedet for 3 hovedmåltider

Du sænker dit stofskifte, hvis du ikke spiser ofte, og øger stofskiftet, når du spiser ofte.

9 Spis flere grøntsager

De fleste grøntsager har et lavt kalorieindhold og et højt fiberindhold.

10 Stop med at drikke dine kalorier

Stop med at drikke dine kalorier, såsom sodavand, kakao, alkohol, juice, energidrikke og kaffe med mælk eller sukker. Drik kun rent kaloriefri postevand.

Følger du ovenstående tips, kan du sænke din fedtprocent hurtigt, og holde den dernede.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Stofskifte og kroppen banner
Væksthormon og testosteron banner
Overtrænet kvinde på kondicykel