FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


5 tips til at undgå fristelser på arbejdspladsen

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-12-07 09:31:08

Et af de sværeste steder at holde sig til sin slankekur, er på arbejdspladsen eller uddannelsesstedet. Man tilbringer en stor del af dagen der, så derfor er det vigtigt, at have kendskab til nogle gode tips, så man kan håndtere de fristelser, man bliver udsat for i løbet af ugen.

Sunde Snacks er et godt valg

Her er fem tips til, hvordan du undgår fristelserne på arbejdspladsen eller uddannelsesstedet:

  • Du skal have sunde snacks til rådighed gennem hele dagen. Gi dem en fast plads i skrivebordsskuffen, eller i skoletasken.
    Når du bliver småsulten, er løsningen lige ved hånden, og du undgår de usunde fødevarer.
  • Lav din frokost inden du tager hjemmefra, så den er klar til at dykke ned i. Det er dyrt at spise ude, og det er også svært altid kun, at vælge de sunde retter. Hvis du plejer, at spise i cafeteria eller lignende dagligt, kan du starte med, at medbringe frokost tre eller fire gange om ugen, indtil det bliver en fast rutine for dig.
  • Undgå de åbenlyse fristelser. Hvis kollegaerne medbringer kage eller andet, kan det nogle gange være svært, at sige nej tak. Hold dig væk fra det rum hvor kagen befinder sig i, og ha nogle alternative snacks til rådighed til disse specielle situationer.
  • Involver en kammerat eller arbejdskollega i dine mål omkring vægttab. Det er altid nemmest, når man har en anden person, der kan støtte en op omkring slankekuren. Find en, som måske selv ønsker at tabe sig, eller en som altid spiser sundt, der kan hjælpe dig igennem fristelserne. Teamwork gør ofte en slankekur mere succesfuld.
  • Overbevis chefen om, at en sund medarbejder er en produktiv og glad medarbejder. Måske er det på tide, at ændre hele madkulturen på arbejdspladsen, så I alle kan blive sundere sammen. Han kan også lave nogle spændende vægttabskonkurrencer, så der kommer spænding og sammenhold på arbejdspladsen, hvor I alle kan støtte hinanden.
Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Sukker og kroppen
Alkohol og vægttab
Stress og helbred