FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Her er 8 tips til træning udenfor fitness centeret

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-23 19:13:38

Hvis du ikke har råd til et medlemskab af et fitness center eller en personlig træner, er det absolut ingen undskyldning. Man behøver slet ikke et fitness center for at komme i god form.

Træning med Swiss ball udstrækning
  • Det er vigtigt, at du først finder ud af hvad det nøjagtig er, du gerne vil opnå med din træning. Vil du tabe noget fedt og have en bedre kondition, vil du tones op eller vil du dyrke yoga. Hvis ikke du har styr på dine ønsker og eventuelle mål, kommer du let til at købe noget der ender som støvsamler i hjørnet inde i soveværelset. Dette gælder både for de personer der har mange penge, og for dem hvor budgettet er lidt stramt.
  • Gå en lille runde i huset eller lejligheden. Du bliver overrasket over hvor mange ting man kan bruge som træningsudstyr. Dåsemaden og skyllemidlet kan erstatte håndvægte. Stole kan bruges til armstrækninger og dips. Hvis du har en partner, kan man lave tovtrækning med et håndklæde. Du kan bruge reb som sjippetov. Du kan sætte en lille kasse på gulvet, som du hopper frem og tilbage over. Se mulighederne i dine ting i stedet for forhindringer.
  • Skoven og naturen kan bruges til meget andet end bare løbetræning. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne. Sten kan bruges som håndvægte. En stejl skrænt kan bruges til at forbedre din balanceevne. Et væltet træ kan bruges som balancebom, eller du kan hoppe frem og tilbage over træet. Du kan lave armhævninger fra en gren og meget mere.
  • Køb kun det grundlæggende fitness udstyr. Man kommer langt med en fitnessmåtte, håndvægte og en swiss-ball. Justerbare håndvægte er en rigtig god investering, når man er kommet godt i gang med træningen. Der findes også rigtig mange gode øvelser man kan lave, hvor man kun bruger sin egen kropsvægt.
  • Fitness videoer er et rigtig godt alternativ til en aerobic time, eller andet holdtræning i et fitness center. Find ud af hvad du synes er sjovt. Skal det være dans, aerobic eller en mave-balle-lår video du investerer i.
  • De fleste har en cykel, så find den frem når vejret er godt og cykel dig en lang tur. Det renser hjernen og du får en masse frisk luft samtidig med motionen.
  • Hvis du har trapper i huset, har du allerede din personlige cross-trainer, ellers findes der masser af trapper udenfor hjemmet.

Svømning giver rigtig god motion, men det er også dyrt at tage en tur i svømmehallen. Om sommeren kan du svømme i søen eller i havet, hvis du er så heldig at have det tæt på.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Stofskifte og kroppen banner
Væksthormon og testosteron banner
Overtrænet kvinde på kondicykel