FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


De 6 største fejl du kan lave i din træning

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-24 18:07:27

Mange der træner, har helt specifikke mål med deres træning. Dog har rigtig mange utrolig svært ved at opnå de ønskede resultater. Uanset hvor meget de træner, giver spejlbilledet ikke den ønskede reflektion.

Det kan der være mange forskellige grunde til, men rigtig mange laver desværre de samme fejl.

Her kommer vores bud på de 6 værste ting du kan gøre, hvis du ønsker at trimme din krop og forbedre din fedtforbrænding. Følger du disse råd, kan du få tonede, stærke og markerede muskler på kortere tid:

Kvinde der træner forkert

1 Isoleret muskeltræning

Hvis du træner en muskelgruppe isoleret, som bicep curls og tricep kick-backs, vil du ikke opnå de ønskede resultater. Når kun en enkelt muskel arbejder af gangen, stimuleres der simpelthen ikke nok muskelfibre, for opbygning af markerede muskler, og det sætter ikke din fedtforbrænding nok op.

Hvis du ønsker at opbygge en markeret muskelmasse og samtidig forbrænde fedt, skal du udføre øvelser der stimulerer så mange muskler- og forbruger mest muligt energi på samme tid. Ved at bruge disse typer øvelser, bliver dine resultater øget drastisk.

2 Træne i maskiner

Smarte maskiner får fitness centret til at se professionel ud, men sandheden er, at det eneste de er gode til er at sidde på når du skal binde dine sko. Problemet med maskiner er, at de ændrer den måde din krop naturligt bevæger sig på, og begrænser samtidig en bred vifte af naturlige bevægelser. Maskiner begrænser i høj grad kroppens evne til at aktivere alle muskelfibrene fuldt ud. Det betyder lavere fedtforbrænding, og langt færre markerede muskler.

Hvis du vil have hurtige resultater, er det vigtigt at du indarbejder øvelser der giver din krop plads til at bevæge sig naturligt med fuld bevægelse. På den måde skyder du stofskiftet i vejret, og toner din krop på den rigtige måde.

3 Cardio/konditionstræning over lange strækninger

Selvfølgelig skal du lave cardio/konditionstræning, hvis du ønsker at tabe dig og forbrænde noget fedt ... men der er en rigtig måde, og en forkert måde at gøre det på. Hvis du har løbet i timevis på løbebåndet, og de eneste resultater du har fået er ømme led og et par slidte løbesko, så har du trænet på den forkerte måde. Prøv at indføre intervaltræning på løbebåndet. Du forkorter derved den tid du bruger på løbebåndet, og fortsætter med at forbrænde kalorier 48 timer efter endt træning.

4 Lave masser af mavebøjninger, for at få six-pack

Hvis du vil have six-pack, og laver de traditionelle maveøvelser som crunches og sit-ups, så læs videre. De traditionelle maveøvelser er spild af tid, og giver dig ikke det ønskede resultat om markerede mavemuskler. 

Nøglen til at få markerede mavemuskler er, at forbrænde det genstridige fedt på maven af, som skjuler dine muskler. Du skal stimulere alle 6 mavemuskler på samme tid hvis du vil have vaskebræt. Derudover skal fedtprocenten så langt ned, at fedtet ikke længere skjuler dine mavemuskler.

5 At gentage den samme træningsrutine igen og igen

Hvis du bare gentager den samme træningsrutine igen og igen, stopper du også fremgangen og dermed resultaterne. Vi er desværre vanedyr, og har ofte tendens til at holde os til de ting vi kender, og som vi er trygge ved. Hvis du vil se fremskridt og ændringer i din krop, skal du lære at variere din træning. Spring ud i nye øvelser.

Din krop har en fantastisk evne til at tilpasse sig meget hurtigt. Dette sker allerede efter tre uger. Herefter rammer du et plateau hvor dine fremskridt og resultater stopper brat. Hvis du ændrer din træningsrutine ofte, vil du opleve resultater hurtigt.

6 Lave lange træningspas

At træne i længere tid, er på ingen måde lig med bedre eller hurtigere resultater. Når det kommer til at blive slank og fit, vil din krop til enhver tid reagere på kvalitet frem for kvantitet.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 


Stofskifte og kroppen banner
Væksthormon og testosteron banner
Overtrænet kvinde på kondicykel