FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Freeletics Ernæringsguide

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-22 17:05:46

Når man er en free athlete med Freeletics, handler det ikke alene om træning. For at nå sine mål, handler det i høj grad også om den korrekte ernæring. En sund og afbalanceret kost, er en vigtig del af din forvandling. Freeletics giver dig en ernæringsguide, baseret på om du skal opbygge muskler, tabe dig eller forbrænde fedt. Freeletics er ikke en slankekur eller diæt. Den giver dig et sæt retningslinjer, som du kan leve med resten af livet.

Hvad får du med Freeletics Ernæringsguide

Med ernæringsguiden fra Freeletics får du følgende:

  • Den grundlæggende viden omkring sund kost
  • Retningslinjer for en 15 ugers kostplan trin for trin
  • En kostplan der er målrettet muskelopbygning eller fedtforbrænding
  • Adgang til ugentlige nye, sunde og lækre opskrifter
  • Ernæring der optimerer din ydeevne for de bedste resultater

Get the FREE app today

Med Freeletics Ernæringsguide er der ingen kalorietælling

Det er rigtig svært for mange, at skulle tælle deres kalorier. Derfor har Freeletics gjort det nemt for dig. Du får nogle få retningslinjer der skal følges, samt en indsigt og grundlæggende viden omkring kost og ernæring, som gør det let for dig, at leve sundt resten af livet.

Freeletics Ernæringsguide booster dine træningspræstationer

Ernæringsguiden fra Freeletics, har taget udgangspunkt i dine træningsprogrammer. Alle måltider og opskrifter er designet efter, at du kan præstere dit absolut bedste. Din forvandling starter ikke kun med din træning. Du kan ikke træne dig fra en dårlig kostplan, men du kan godt tabe dig med en god kostplan uden træning. En kombination af træning og en sund kostplan, giver dig de bedste resultater hurtigt.

Med Freeletics Ernæringsguide får du lækre og enkle opskrifter hver uge

Med ernæringsguiden modtager du ca. 5 nye lækre opskrifter hver uge. Du lærer hurtigt værdien af den rette ernæring. Du løber aldrig tør for idéer til maden, for du modtager hele tiden ny inspiration og vejledning. Du får ubegrænset adgang til alle opskrifter, så du kan leve et sundt og energifyldt liv.

Med Freeletics Ernæringsguide får du nemme og hurtige opskrifter

Opskrifterne tager aldrig mere end 30 minutter at lave, og der bliver kun brugt ingredienser, som du kan købe i dit lokale supermarked. Selvom du måske mener, at du ikke kan lave mad, bliver du overrasket over hvor nemme opskrifterne er at følge. 

Med Freeletics Ernæringsguide får du sund mad, der smager fantastisk

Du får lækre og sunde måltider, så du ikke føler, at du går glip af noget. At spise sundt, betyder ikke at maden smager dårligt – tværtimod. Sundt mad smager meget bedre end usunde og forarbejdede fødevarer. Du kommer ikke på noget tidspunkt til at sulte, og du bliver ikke skuffet!

Er du vegetar? Det er ikke noget problem. De har masser af opskrifter til dig også.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 

Freeletics trænings app download