FitnessLiv

Danmark's Førende Hjemmeside
for et Sundt Liv


Freeletics app er nu i Danmark!

Af: FitnessLiv | Opdateret: 2015-10-22 17:02:09

Freeletics træningsprogram banner

Verdens bedste og mest populære trænings app Freeletics kommer nu til Danmark. Freeletics har mere end 3 millioner tilfredse brugere over hele verden. Bliv en del af Freeletics professionelle univers, og få en slank, trimmet eller muskuløs krop, ligesom alle de andre brugere, der gennemfører træningsprogrammet. Træningssystemet er tilgængeligt på IOS, Android og desktop.

Med Freeletics trænings app kan du udfordre dig selv, dine venner, din kæreste, kone, mand, børn eller familiemedlemmer. Træn sammen eller hver for sig, og følg jeres fremskridt og forvandling uge for uge.

Get the FREE app today

 
  • Freeletics transformation
  • Freeletics transformation
  •  	
Freeletics træningsprogram transformation
  • Transformation med gratis app Freeletics
 

Du får individuelle træningsplaner, som er tilpasset specielt til dig, efter dine egne ønsker. Er det vægttab, opbygning af muskler, eller en trimmet krop du stiler efter, så har Freeletics både trænings- og kostprogrammet der bliver skræddersyet til dig.

30 minutters træning om dagen i min. 15 uger, giver dig den krop, du altid har drømt om. Alt du har brug for er, din egen krop, en træningsmåtte og en vandflaske, så er du i gang med den vildeste forvandling. Det bliver ikke nemmere end det. Hele verden bliver pludselig dit træningslokale. Træn derhjemme, udenfor, på arbejdspladsen i middagspausen, på forretningsrejsen, på stranden, på din ferie eller nøjagtig hvor du har lyst. Der er ingen undskyldninger mere.

Med Freeletics trænings app får du følgende:

Din egen Freeletics digitale personlige træner

Din personlige træner giver dig detaljerede træningsprogrammer hver uge. Din personlige træner ved nøjagtigt hvilket træningsprogram du skal træne, og i hvilken rækkefølge, for at opnå de bedste resultater hurtigt. Træningsprogrammerne er designet af eksperter inden for branchen, så du kan få det ultimative træningsprogram der virker.

Freeletics giver dig 100% personligt tilpasset træningsprogram

Der findes ikke et mere personligt tilpasset træningsprogram i verden. Freeletics træningsprogram opbygges efter dit fitnessniveau, køn, alder, kropstype med mere. Dine træningsresultater analyseres hver uge, for maksimal tilpasning til dit niveau og styrke. Din digitale personlige træner sikrer løbende din fortsatte udvikling, så du bliver udfordret uge efter uge.

Din egen Freeletics profil- og træningsside

På din profil kan du se hvilke træningsprogrammer du har gennemført, hvilke tider du har gennemført dem på, hvor mange point du har opnået, dine personlige bedste tider osv. Du kan uploade dine billeder og video. Du kan følge andre atleter for inspiration, og andre atleter kan følge dig og dine resultater. Du kan både se på Facebook og i dine kontakter på din smartphone, hvem der også er Freeletics atleter. Du kan melde dig ind i Freeletics grupper på Facebook for motivation, chat og meget mere.

Garanterede resultater

Uanset om dit mål er muskelopbygning, vægttab, fedttab eller en kombination af de tre, vil du opnå gode resultater med Freeletics. Du får den perfekte træningskombination, for at du hurtigst muligt kan nå dine drømmemål.

Mere end 700 forskellige træningsvariationer

Du får et revolutionerende træningssystem inden for løb, styrke, muskelopbygning og fedttab.

Funktionel høj intensitets træning med egen kropsvægt, en hel ny måde at løbetræne på, opvarmnings- og udstrækningsprogrammer. Din personlige træner tager hele tiden udgangspunkt i din fysiske form, for at sikre maksimal fremskridt, så du kommer i mål hurtigst muligt. Hvert trin i din træningsplan, fra opvarmning til træning til udstrækning, er 100% gennemtænkt.

Ugentlige kostplaner og opskrifter

Med Freeletics ernæringsguide behøver du ikke længere at tænke på madplaner, og hvad du nu skal lave til aftensmad. Du skal ikke tænke over, om du nu spiser det rigtige til morgenmad, frokost, snacks og aftensmad. Ingen kalorietælling, minimal forberedelsestid af din mad, sunde og lækre opskrifter, mad der kan forberedes til mange dage af gangen og opskrifter der er nemme at følge.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Pinterest
 

Freeletics trænings app download

Freeletics Transformation Videos